Aanbod
Woningen

Nu in verkoop
Josef

17 unieke koopappartementen variërend in grootte van ca. 77 tot 103 m2. De prijzen variëren van € 332.500,- v.o.n. tot € 439.500,- v.o.n. Het appartementenblok Josef is voorzien van ruime en open woonkamers met veel lichtinval en grote balkons van 10 tot 20 m2 georiënteerd op het zuidwesten. Ieder appartement heeft één eigen parkeerplaats en fietsen kunnen worden gestald in een afgesloten collectieve fietsenstalling. 

Selecteer je woning

Nu in verkoop
De 8 Zusters

8 ruime eengezinswoningen van ca. 133 of ca. 141 m2. De prijzen variëren van  € 412.500,- v.o.n. tot € 440.000,- v.o.n. Een ruime en lichte woonkamer met aangrenzend een voor- en achtertuin. De woningen hebben drie grote slaapkamers waarbij de zolderverdieping zelfs mogelijkheden biedt voor een extra vierde slaapkamer. De unieke kapvorm biedt veel hoogte en ruimte op de zolderverdieping.

 

Selecteer je woning

Ontmoet
De Gaard en
‘t Schip

28 ruime eengezinswoningen van ca. 125 tot 145 m2 met 3 of 4 slaapkamers. De unieke kapvormen geven de woningen karakter en bieden veel mogelijkheden op de zolderverdiepingen. Dit voorjaar besluit Trudo over de toewijzing van de woningen.

 

Gebouwd
op het
verleden

Na ruim tien jaar krijgt het Tivoli terrein weer een invulling. De nieuwe wijk vindt haar oorsprong in een ontwerp dat rekening houdt met de geschiedenis en de dialoog aangaat met de historische gebouwen grenzend aan het terrein. Op deze manier wordt Tivoli een plek waar verleden en heden samenkomen. Een bijzondere buurt die gebouwd wordt op een rijke historie en een krachtige verleden, een perfect fundament voor de toekomst.

Steden-
bouwkundig

scharnierpunt

Bijzonder aan Stratum is de setting van het woonmilieu in de stedenbouwkundige historische context. Hierbij is rekening gehouden met de voormalige kerk, pastorie en gaard. De cultuurhistorische waarde van deze unieke plek wordt hierdoor op een herkenbare manier meegenomen in de nieuwe ontwikkeling. De vorm van het appartementenblok in combinatie met het woonerf is een stedenbouwkundig scharnierpunt en een verwijzing naar de Tivolikerk die op deze plek heeft gestaan.

 

Nieuw leven en mooie herinneringen

Het woonhof met een collectief, groen en rustig hart, verwijst naar de tijd dat bebouwing alleen aan de rand van het plangebied aanwezig was, en in het binnenterrein gebruikt werd als gaard, als onderdeel van kerk en pastorie. In Stratum wordt via dit soort eigenheden – letterlijk en figuurlijk – nieuw leven geblazen op een plek waar bijzonder veel mooie herinneringen en verhalen zijn geboren.

Bijzondere kleuren
en beleving

De kleuren van de nieuwe bebouwing liggen in het verlengde van de kleur van de karakteristieke hoekbebouwing, van de voormalige jongens- en meisjesschool. Voor de vier woonblokken wordt uit een kleurenspectrum in rood-bruintinten voor het metselwerk gekozen, afgestemd op de bestaande bebouwing. De materiaalkeuze en kleurstelling representeren een hedendaagse expressie in de verder naar de historie van de locatie verwijzende architectuur. Hierdoor ontstaat als vanzelf een vorm van samenhang tussen oud en nieuw.

 

Creatie van groen zicht

In Tivoli worden openbare groenzones gecreëerd en verschillende binnenterreinen met een eigen kwaliteit en uitstraling. De wijk wordt hierdoor onlosmakelijk verweven met groen. Het parkeren gebeurt centraal op twee locaties, hierdoor heb je als bewoner geen auto’s in het zicht. In plaats daarvan ontstaat een rustig uitzicht op het erf, en het groene hof.

De verkoop is gestart

De woonblokken Josef en De 8 Zusters zijn in verkoop. Selecteer via de woonselector jouw droomhuis en geef je voorkeur(en) door via het digitale inschrijfformulier.

Selecteer je woning
 
 
 

Ontmoet
de buren

Samen wonen en leven in een wijk die bruist. Lees de verhalen van huidige en nieuwe buren. Tivoli leeft!

Onze verhalen

Interesse? Tivoli kan je nieuwe thuis worden.

Selecteer je woning