Welkom
in Stratum!

 

Geborgenheid
van de buurt

In Stratum vind je de geborgenheid van een fijn buurtje, dichtbij de voorzieningen van de stad. Gewoon een leuke buurt om in te wonen. De indeling van de wijk leidt tot ongedwongen sociale contacten, en is lekker groen ontworpen en gemaakt om elkaar te ontmoeten. In de avond is het er lekker rustig en het is zo’n plek waar kinderen nog gewoon lekker kunnen buitenspelen. Een plek waar je je thuis voelt en veilig.

Veelzijdig
en eigen

In Stratum vind je verschillende typen mensen, maar ze hebben één ding gemeen; ze delen graag hun plezier en geluk, en zijn sociaal naar elkaar toe. Tijdens een barbecue worden verhalen gedeeld, en ieder op zijn eigen manier heeft een plekje in de buurt. Je kunt hier in vrijheid wonen, voor een goed gesprek met de buren, maar ook om lekker over koetjes en kalfjes te praten. Je kunt deelnemen aan sociale activiteiten, maar er wordt ook niet raar opgekeken als je even lekker je eigen ding wil doen.

 

De ideale
ligging

  • Winkelcentrum 4 min
  • Bushalte 2 min
  • Basisschool 7 min
  • Stratumse Heide 5 min
  • Centrum Eindhoven 12 min
 

Wonen
om te leven

Het project Tivoli wordt een buurt waar je woont om te leven. Waar je kunt genieten van elkaar, maar ook de rust kunt opzoeken op zijn tijd. Niets moet en alles mag. Je vindt hier geborgenheid en sociaal contact, maar op zijn tijd ook het momentje voor jezelf. Alles in dit project is erop gericht om te ontspannen en ongedwongen te wonen. Je kunt altijd de gezelligheid opzoeken en even op de fiets naar de stad. Maar je bent ook zo weer terug in de rust en in het groen.

Tivoli is volledig verkocht.